torstai 17. tammikuuta 2013


Sinin Hiihtokoulu 2013 starttasi eilen Joensuussa. Mieletön ilta valmentajankin näkökulmasta! Aloitimme kokoontumiskahveilla ja osallistujien sekä valmentajan esittäytymisellä (juttuahan piisasi kaikilla, ja kaksi ilmoittautunutta pääsevät mukaan vasta ensi viikolla).

Luentoni sisältö oli kuntohiihtäjän oikein toteutetusta harjoittelusta. Aivonystyröiden hieromisen jälkeen illan lopuksi hiihtokoululaiset pääsivät keskustan Energylle tekemään aerobisen yhdistelmäharjoitteen. (http://www.kuntotaipale.com/)

Miten täällä Pohjois-Karjalassa voi olla kaikki näin mukavia ihmisiä.♥ Sini-koutsi odottaa jo ensi viikkoa ja ensimmäistä hiihtotekniikkatreeniä Pärnävaaralla. On ihana ohjata ja valmentaa oppimishaluisia avoimia ihmisiä; antaa omaa tietoaan ja positiivista energiaa heille ja oppia myös heiltä. Kiitos, elämä on ihanaa! 


Nyt nousen itse vielä pyörän päälle ja alan suunnittelemaan hiihtokoululaisten valmennusohjelmia esitietolomakkeiden pohjalta. Hiihtokoulun etenemistää pääset seuraamaan varmastikin tämän blogin kautta.:) 

Energisin terveisin,
Sini-koutsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti