tiistai 14. toukokuuta 2013

Ulkoilmatreenit alkavat Joensuussa ja Ylämyllyllä, TERVETULOA!

Käy tutustumassa ulkoilmatreeneihin täältä.TÄNÄÄN alkaa jo Ylämyllyn kahvakuulailu ja ensi viikolla kaikki muut! Et tarvitse mukaasi omaa kahvakuulaa tai muitakaan välineitä; kaikki löytyvät paikanpäältä kokeiluun. Omatkin saa toki tuoda, niin varmistat, että saat treenata juuri niillä painoilla kun tarvitset. 

 

Kenelle kesän ulkotreenit sopivat? 

  • Kaikille, kunhan valitset oman kunnon mukaisen ryhmän
  • Kaikille jotka haluavat liikuntaa taivasalla luonnossa raikkaassa ilmassa.
  • Kaikille, jotka haluavat saapua valmiiksi sunniteltuihin treeneihin, unohtaa stressin ja nauttia.

 

Miksi ulkotreenejä?

  • Monesti ihmiset nauttivat ulkona treenaamisesta olipa sade tai auringonpaiste. 
  • Luontoliikunta ja ulkona tekeminen on nostamassa suosiotaan.
  • Ulkona voi tehdä aivan kaiken lihaskuntoharjoittelusta lähtien.   

 

Millaisia kesän ulkotreenit ovat?

  • HC-treenissä pääset haastamaan itseäsi kunnolla aikaa vastaan tehtävissä crossfit-tyylisissä sarjossa. Treenit käyvät hiihtäjille, pyöräilijöille, juoksijoille, tavoitteellisille kuntoilijoille kovana treeninä osaksi viikko-ohjelmaa. Nämä treenit ovat monipuolisia, ja käytettäviä välineitä ovat mm. kahvakuulat, kuntopallot sekä oma keho. Mukaasi tarvitset vain itsesi, välineet löytyvät paikanpäältä. Hyvä treenikokonaisuus tulee, jos pyöräilet/rullaluistelet/lenkkeilet paikanpäälle ja takaisin kotiin. 
  • Kahvakuula käy lajin kuin lajin urheilijoille, kuntoilijoille, vasta-alkajille. Se ei ole kuntosaliliikkeiden toistamista rautapallolla, vaan oikeasti monipuolista koko kehoa kuormittavaa, mukaansatempaavaa harjoittelua. Kahvakuulailu käy myös lihaskuntoharjoittelun aloittamiseen junioreille, toiminnallista harjoittelua parhaimmillaan! :) Kahvakuulailu tarjoaa kestävyysliikkujille mielekästä lihaskuntoharjoittelua ja sitä voi tehdä ulkona, juuri niinkuin kestävyylajejakin. Kahvakuulailu kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta, koordinaatiota, kehonhallintaa sekä hengitys- ja verenkiertoelimistöä; monipuolista siis tämäkin! 
  • Porrastreenit tarjoavat treenaajalle rankan alavartaloa ja hengityselimistöä kuormittavan harjoituksen. Kun noustaa ylämäkeen erilaisilla rytmityksillä itseään ja toisia kannustaen, pakarat, reidet ja pohkeet huutavat armoa! ;) Nopeat jalat kehittyvät vielä nopeammiksi! 
  • Porukassa hullaantuu, ja pääset ylittämään itsesi - tervetuloa treenaamaan!:)
 
  
Terveisin valmentajanne Sini. Kilpayöräilijänä tiedän, mitä ja miten ulkona kannattaa treenata.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti